Bijuteriile și Pietrele prețioase sau semiprețioase

Vom presăra blogul cu articole despre pietrele semiprețioase și bijuterii în care vom desluși cât de mult posibil despre îndelungata istorie a diverselor pietre atât prețioase cât și semiprețioase, despre miturile și legendele care le-au insoțit de-a lungul secolelor astfel înât de cele mai multe ori veți afla lucruri noi pe care nu le stiați despre bijuterii in general si despre pietre în particular. De asemnea vom posta tutoriale și sfaturi despre cum să porți ușor și cu eleganță aceste minunate bijuterii care-ți pot desăvârși ținuta având zâmbetul pe buze.

Natura ne pune la dispoziție o multitudine de pietre și cristale care au fermecat omenirea încă din timpurile străvechi. O infinitate de culori și nuanțe, în combinații sublime de multe ori unice, pietrele prețioase și semiprețioase, pe lânga frumusețe, au și alte efecte asupra omului, asupra energiei sale și a stării sale de spirit.

Ganelli vă prezintă o colecție de bijuterii originale în care vedetele sunt pietrele semiprețioase sub diverse forme tipuri si combinații ce va vor incita imaginația si infrumuseța orice ținuta
Vă invităm să citiți articolele acestei categorii din blogul nosstru și să vizualizați bijuteriile noastre. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!